Frihed til at være terapeut

Intensiv workshop for behandlere eller kommende behandlere som ønsker fordybelse i menneskelige udviklingsprocesser
Oplev Omnitherapy metoden på egen krop 

Omnitherapy – avanceret uddannelse for behandlere

Introduktionsworkshop
Søndag d. 12. februar kl. 15-19 i København

Omnitherapy er en banebrydende og praktisk krop-psykoterapi metode.

Grundlaget for Omnitherapy er, at der ikke findes negative følelser, som man må prøve at komme af med, eller positive følelser, som man må sigte efter.

Kombination af berøring og direkte arbejde med følelserne i kroppen skaber dybe og varige forandringer og udvikling.

I vores metode er negative følelser blot kvaliteter, som er kommet ud af balance. Som f.eks. styrke, som forvandlede sig til aggression, eller blidhed som blev forvandlet til svaghed.

Her kan du erhverve dig et ”vejkort”, som vil gøre det muligt for dig som behandler at identificere disse kvaliteter, finde ud af, hvordan de kom ud af balance og nænsomt føre klienten tilbage til sin styrke og evner.

Omnitherapy er en meget intim skole, som tillader hvert menneske/behandler at skræddersy sin helt unikke værktøjskasse.

Hele vejen igennem holder vi skarpt fokus på den personlige udvikling og faglighed hos hver eneste deltager.

Ud over Omni og Ron bliver uddannelsen ledsaget af Aut. Cand. Psych. Gilly Gall, som har mange års klinisk erfaring med holistisk psykologi og psykoterapi.

Pris for 4 intensive timer: 400 kr.

Gilly Gall holder et 4 timers workshop for psykologer, psykoterapeuter, kropsterapeuter, coaches og andre interesserede i personlig udvikling og i mennesker og har et ønske om at udvikle og skærpe deres terapeutiske redskaber.

Sted:

Heart House. Amagertorv 14B (3. sal)
1160 København K
Tilmelding og spørgsmål nederst på siden eller mail til gilly@psykologisk-klinik.com, tlf. 60 84 84 01

Hvem egner sig til uddannelsen?

*Behandlere, som ønsker sig et fuldkomment behandlingsredskab i arbejdet med at føre mennesker gennem en præcis og effektiv emotionel proces ved hjælp af berøring og samtale

*Erfarne terapeuter, som leder efter det næste trin som behandler, og som ønsker at tilføje enten kropsarbejde eller emotionel arbejde til sin praksis.

*Behandlere, som har fremragende redskaber, men har brug for at organisere dem til én sammenhængende, hurtig og effektiv tilgang

*Mennesker som søger et stærkt forum til personlig udvikling med et kig ind i behandlerverdenen.

Lærerne

Ron Freund

Er lærer, afholder work shops og behandler. Begavet med et skarpt og præcist blik for menneskets indre verden. Han guider sine elever og klienter sikkert hen imod deres transformation til næste udviklingsniveau.

Omni Gal

Har igennem de sidste 20 år berørt hundredvis af menneskers krop, hjerte og sjæl. Følsomt og kærligt leder hun sine klienter til deres indre skønhed og skjulte potentiale.

Gilly Gall

Er privatpraktiserende psykolog med over 20 års psykoterapeutisk og klinisk erfaring. Hun bruger sig selv, sit hjerte og sin visdom i sit møde med klienten og skaber et healende og udviklende rum, hvor det umulige kan finde sted.

Tilmelding til worskshop Søndag d. 12. januar kl. 15-19
i Heart House. Amagertorv 14B (3. sal), 1160 København K
Skriv gerne, om du ønsker at blive kontaktet.